fbpx
Valikko Sulje

Yritysmuutto helposti

Yritysmuutto ammattilaisten hoitamana säästää yrityksesi resursseja!

Kun yritysmuutto jätetään ammattilaisten harteille, ei teidän tarvitse käyttää työntekijöiden työaikaa muuttoon! Olemme tehneet yritysmuuttoja jo liki 60 vuoden kokemuksella, joten tiedämme kaiken mitä muuttamiseen liittyy. Erilaiset toimisto- ja arkistomuutot ovat meille arkipäivää.

Ammattitaidollamme pystymme tekemään muuttonne sujuvasti ja kustannustehokkaasti, aiheuttamatta vaivaa yhtään sen enempää, sillä välin, kun työntekijäsi keskittyvät normaaliin työhönsä. Muuttopäivä on täydellinen etäpäivä työntekijöillesi!

Jotta muuttopäivästä saadaan mahdollisimman sujuva, yritysmuutto tulee suunnittella mahdollisimman tarkasti! Tulemme mielellään tekemään teille maksuttoman suunnittelu- ja arviokäynnin muutostanne. Olemme Jyväskyläläinen perheyritys ja valmiina auttamaan teitä!

Hoidamme muuton kerralla kuntoon

Yritysmuuttoon liittyy monia huomioon otettavia asioita. Otamme muutossa pienimmätkin asiat huomioon ja räätälöimme jokaisen muuton asiakkaan toiveen mukaisesti. Meiltä saat yhden katon alta kaikki muuttamiseen liittyvät palvelut.

Me tarjoamme sinulle ammattitaitoisen muuttosuunnitelman, kokeneet muuttomiehet, oikeat työvälineet niin esineiden- ja tilojen suojaamiseen kuin myös kuljetukseen.

Vaativat esineet

Meiltä onnistuu myös vaativien erikoisesineiden muutto, kuten painavien kassakaappien ja tietosuojaa vaativien tavaroiden siirto. Meiltä löytyy myös ATK-kaapit tietokoneiden ym. arkojen laitteiden siirtoon.

Asennukset

Kasaamme kalusteet ja viemme ne suoraan oikeille paikoille. Asennamme esimerkiksi toimistopöydät työntekijöiden haluamille korkeuksille.

Pakkaustarvikkeet

Meiltä löytyy kootusti kaikki tarvittavat pakkaustarvikkeet yritysmuuttoon. Hyvällä tavaroiden suojauksella ja pakkauksella varmistetaan muuton sujuvuus.

Lue lisää!

Kierrätys

Viemme halutessanne ylimääräiset tavarat kierrätykseen.

Varastointi

Varastoimme tarvittaessanne tavaroitanne lämpimässä ja kuivassa varastossamme.

Lue Lisää!

Siivous

Teemme yhteistyökumppanimme kautta loppusiivouksia tai uuden kohteen siivouksia.

Tilaa maksuton suunnitteluaika tai kysy lisää muuttokoordinaattoreiltamme:

Teemme muuttoja räätälöidysti aina yksittäisten esineiden siirrosta avaimet käteen- muuttoihin.

 

Yritysmuutot
024 885 8371
muutto@transport-jylha.fi

044 769 5555
eino.puranen@transport-jylha.fi

Kuljetusvakuutus

Muuttomiehet ovat osaavia ja vastuuntuntoisia ammattimiehiä. Jos kuitenkin muuton yhteydessä asiakkaan omaisuudelle aiheutetaan vahinkoa, korvaa Kuljetus ja muutto O. Jylhän vastuuvakuutus asiakkaan kiinteälle omaisuudelle aiheutetut vahingot.

Kuljetus ja muutto O. Jylhällä on Tiekuljetussopimuslain mukainen tiekuljetusvakuutus. Tämä vakuutus korvaa muuton aikana Jylhän henkilöstön asiakkaan irtaimistolle aiheuttamista vahingoista 20 €/kg.

Asiakas voi halutessaan ottaa lisävakuutuksen muuton ajalle. Tämä kertakuljetusvakuutus voi kohdistua koko irtaimistoon tai johonkin yksittäiseen erityisen arvokkaaseen esineeseen. Tämä on hyvä huomioida ennen muuttoa, mikäli irtaimistoon kuuluu esim. arvokkaita taideteoksia, soittimia tai huonekaluja.

Irtaimisto on kuitenkin aina pakattava asianmukaisesti ja särkyvät esineet on suojattava huolellisesti muuton ajaksi.