fbpx
Valikko Sulje

Kuljetuksia jo vuodesta 1961 alkaen

Kuljetus ja muutto O. Jylhän on perustanut vuonna 1961 Olavi Jylhä. Toiminnan alkutaipaleella kuljetimme elintarvikkeita ja muuttokuormia.

Jo 1980-luvulla Pekka Jylhä aloitti kukkakuljetukset Hollanista Suomeen ja vientikuormissa ajettiin makeisia ja keksejä Keski-Euroopan markkinoille.

Toiminta on laajentunut vuosikymmenten aikana ja tällä hetkellä Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy työllistää noin 110 kuljetus-alan ammattilaista ja erilaisia kuljetusyksiköitä on noin 150.

Yrityksemme on aina ollut 100%:sti perheyritys.

Arvot vievät eteenpäin

Perheyrityksen arvot ovat säilyneet vuosikymmeniä ja näihin toimintamme tukeutuu edelleen:

Laatu:

Kaikista tärkein arvomme on pitää palvelumme laatu korkeana. Me pidämme toimitusketjut mahdollisimman lyhyenä ja tarjoamme parhaimmat kuljetusolosuhteet myös vaativille tuotteille.

Seuraamme reaaliajassa kuljetuksia, jolloin voimme olla varmoja siitä, että kuljetukset pysyvät sovitussa aikataulussa ja saapuvat perille oikeassa lämpötilassa. Meillä kuljetukset ovat aina ”hyvissä käsissä”.

Me pidämme lupauksemme!

Asiakaslähtöisyys:
Toimintamme perustana on asiakkaan kuljetustarpeista huolehtiminen ja tavoitteenamme pitkäaikainen kumppanuus, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden kehittää omaa liiketoimintaansa taloudellisesti ja tehokkaasti.

Olemme asiakkaillemme ihmisen kokoinen -kumppani ja ympärivuorokautisesti valmiina auttamaan. Palvelemme asiakkaitamme monella eri kielellä, emmekä piiloudu monimutkaisten tilausjärjestelmien taakse.

Toiminnan jatkuva kehittyminen:
Meillä on halu kehittää jatkuvasti toimintaamme. Hyödynnämme aina alan uusimpia teknologioita. Koulutamme säännöllisesti omaa henkilökuntaamme.

Vihreät arvot:
Vihreillä arvoilla on suuri rooli yrityksessämme. Suunnittelemme kuljetusreitit aina mahdollisimman taloudellisesti ja hyödynnämme aurinkoenergiaa terminaaleissamme. Käytössämme on oma, vähäpäästöinen kuljetuskalusto euro 6. Olemme ottaneet käyttöön myös ensimmäisen LNG-kaasurekan.

 

Laatu- ja ympäristösertifikaatti:
Huhtikuussa 2020, yrityksellemme myönnettiin myös maailmanlaajuisesti tunnetut sertifikaatit; ISO 9001-laatusertifikaatti ja ISO 14001-ympäristösertifikaatti. Lue lisää tästä!