fbpx
Valikko Sulje

Varastointi

Onko sinulla tarvetta väliaikaiselle varastoinnille? Oletko esimerkiksi muuttamassa väliaikaisesti ulkomaille tai onko tavarasi tiellä remonttisi aikana? Meiltä löytyy lämmintä ja kuivaa varastointi tilaa kuluttajille sekä yrityksille. Lue myös ulkomaanmuuttopalvelustamme täältä!

Jyväskylässä ja Helsingin Vuosaaressa

Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy:n toimisto sijaitsee Jyväskylässä Seppälässä osoitteessa Palokärjentie 6. Samassa osoitteessa toimii myös terminaali ja muuttopalvelupisteemme. Terminaalissamme on myös varastotilaa, jota vuokraamme yrityksille ja yksityisille kuluttajille.

Toinen terminaalimme sijaitsee Helsingissä Vuosaaren satamassa logistiikka-alueella N, katuosoite on Seilorinkatu 1, halli B 15. Vuosaaren tarkemmat ajo-ohjeet ja ajantasalla olevat porttikoodit saat Vuosaaren päivystys numerosta 044 7651111. Muun terminaalitoiminnan lisäksi tarjoamme varastotilaa niin yksityisille kuluttajille kuin myös yrityksille.

Varastointi kontit

Varastointi tapahtuu noin 7 m3 kokoisiin vanerikontteihin, joita säilytetään lämpimässä lukitussa varastohallissa. Säilytysaika voi vaihdella päivästä useisiin vuosiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Laskutamme vain käytetyistä varastointipäivistä käytetyn tavaramäärän mukaisesti.

Yhteen varastointikonttiin mahtuu karkeasti arvioituna noin yksiön tavarat ja isommissa tavaramäärissä käytämme useampaa varastointikonttia.

Voimme myös kuljettaa tavarasi varastoon ja sieltä pois.

Ammattitaitoiset muuttomiehet pakkaavat varastointikontin huolellisesti ja järkevästi. Työntekijämme huolehtivat myös tavaroiden suojauksesta.

Pitkäaikaisessa varastoinnissa suosittelemme tavaroiden pakkaamisessa tukevia pahvilaatikoita vuokramuuttolaatikoiden sijasta. Myytäviä pahvilaatikoita löydät terminaaleistamme. Tutusti lisää pakkaustarvikkeisiimme tästä.

 

Kysy lisää asiantuntevilta ammattilaisilta:

Jarkko Jylhä
044 760 5529
jarkko.jylha@transport-jylha.fi

Eino Puranen
044 769 5555
eino.puranen@transport-jylha.fi

Tutustu varastointipalveluihimme!