fbpx
Valikko Sulje

Ulkomaanmuutot

Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy on tehnyt muuttoja Suomesta eri puolelle Eurooppaa ja päinvastoin jo yli 30 vuoden ajan. Ulkomaanmuutot räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Käytämme ulkomaanmuutoissa omia autojamme ja kokeneita kuljettajia, joilla on vuosien kokemus ulkomailla toimimisesta.

Jotta ulkomaanmuutto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti asiakkaan kannalta, selvitämme etukäteen olosuhteet muuttopaikalla ja irtaimiston määrän, sekä varaamme sopivan auton ja ammattitaitoiset muuttomiehet muuttoa varten.

Varastointi

Mikäli ulkomaille muutto on tilapäinen, eikä vanhasta asunnosta haluta kaikkea viedä mukana, löytyy Kuljetus ja muutto O. Jylhältä pitkäaikaisvarastointiin soveltuvat terminaalit Jyväskylästä ja Helsingin Vuosaaressa. Lue lisää varastointipalvelustamme täältä!

Erikoiskuljetukset ulkomaille

Myös erikoiskuljetukset ulkomaille onnistuvat. Jos siirtoa kaipaa esimerkiksi piano, flyygeli tai vaikeasti kuljetettava taide-esine, muista tuoda se ilmi tarjousta pyytäessä! Lue lisää erikoiskuljetuksista täältä!

Ulkomaanmuuton hinta

Ulkomaanmuuton kustannukset vaihtelevat asunnon koon, irtaimiston määrän ja muutto-olosuhteiden mukaan. Muuttomatka, muuton aikataulutus ja kansainväliset kuljetusmääräykset vaikuttavat muuton kustannuksiin.

Jotta voimme antaa hinta-arvion ulkomaanmuutosta, pyydämme laittamaan muuttoon liittyvät tiedot sähköpostilla osoitteeseen anssi.nyman@transport-jylha.fi tai soittamalla puh. 024 885 8369

Kuljetusvakuutus

Muuttomiehet ovat osaavia ja vastuuntuntoisia ammattilaisia. Jos kuitenkin muuton yhteydessä asiakkaan omaisuudelle aiheutetaan vahinkoa, korvaa Kuljetus ja muutto O. Jylhän vastuuvakuutus asiakkaan kiinteälle omaisuudelle aiheutetut vahingot.

Kuljetus ja muutto O. Jylhällä on Tiekuljetussopimuslain mukainen  tiekuljetusvakuutus. Tämä vakuutus korvaa muuton aikana Jylhän henkilöstön asiakkaan irtaimistolle aiheuttamista vahingoista 20 €/kg.

Asiakas voi halutessaan ottaa lisävakuutuksen muuton ajalle. Tämä  kertakuljetusvakuutus voi kohdistua koko irtaimistoon tai johonkin yksittäiseen erityisen arvokkaaseen esineeseen. Tämä on hyvä huomioida ennen muuttoa, mikäli irtaimistoon kuuluu esim. arvokkaita taideteoksia, soittimia tai huonekaluja.

Irtaimisto on kuitenkin aina pakattava asianmukaisesti ja särkyvät esineet on suojattava huolellisesti muuton ajaksi.

Kysy lisää ulkomaanmuutosta!

024 885 8369
anssi.nyman@transport-jylha.fi

ulkomaanmuutot