fbpx
Valikko Sulje

Ulkomaan kuljetus parhaalla ammattitaidolla

Ulkomaan kuljetus hoituu Kuljetus ja muutto O. Jylhältä täsmällisesti ja luotettavasti Suomen ja muun Euroopan välillä. Olemme erikoistuneet lämpösäädeltyihin elintarvikkeiden sekä leikkokukkien, ruukkukasvien ja muiden puutarha-alan tuotteiden kuljetuksiin.

Mahdollisimman nopeat kuljetusajat, tehokas jakelu sekä huolellinen käsittely yhdessä optimoitujen kuljetusolosuhteiden kanssa on toimintamme keskiössä.

Airocide-ilmanpuhdistus kuormatilassa vähentää hävikkiä

Maailman tehokkain Airocide-ilmanpuhdistusteknologia varmistaa herkille tuotteille parhaat olosuhteet ja puhtaan ilman koko kuljetuksen ajan.

Airocide-puhdistus pienentää hävikkiä kuljetuksen ja varastoinnin aikana sekä myynnissä. Airocide puhdistaa kuormatilan ilmasta bakteerit, virukset, home- ja sieni-itiöt sekä etyleenin tunnissa ja säilyttää ilman puhtaana koko kuljetuksen ajan. Puhdistus ehkäisee etyleenin aiheuttamia vaurioita ja hidastaa tuotteiden vanhenemista ja antaa tuotteille lisää myyntiaikaa.

airocide.png
jylhä rekka
Jylhä reittikartta 2022
ulkomaan-kuljetukset-pallo

Omat terminaalit
jakeluverkoston tukena

Terminaalimme sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, Lyypekissä ja Aalsmeerissa Hollannissa. Katso tarkemmat tiedot ja osoitteet täältä!

Terminaaleissa puramme ja uudelleen kuormaamme kuljetuksia sekä varastoimme tavaraa tarvittaessa. Meillä on kattava jakeluverkosto, oma monipuolinen kalusto sekä 30 vuoden kokemus ulkomaan kuljetuksista. Terminaaleistamme löytyvät myös kylmiöt, elintarvikkeiden käsittelyyn hyväksytyt tilat.

Kuljetamme muun muassa puutarhatuotteita, elintarvikkeita, makeisia, kemianteollisuutta ja monenlaista kappaletavaraa. Säännöllisesti liikumme Suomen, Hollannin, Saksan, Belgian, Luxemburgin, Iso-Britannian, Ranskan, Espanjan, Sveitsin, Italian, Tanskan, Itävallan ja Etelä-Ruotsin välillä.

Tutustu meihin lisää videon muodossa!