Valikko Sulje

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Kuljetus ja Muutto O. Jylhä on vastuussa henkilötietojen keräämisestä, käsittelystä ja niiden käytöstä EU:n tietosuoja-asetusten mukaisesti.

Henkilötietojen käsittely

Käytämme henkilötietoja palvelun tuottamista ja asiakassuhteen hoitamista ja kehittämistä varten. Tietoja säilytetään vain niin kauan, kuin ne ovat tarpeen asiakas- tai yhteistyösuhteen hoitamisen toteuttamiseksi. Kun emme tarvitse enää tietoja, hävitämme ne asianmukaisesti. Henkilötietoja saatetaan siirtää myös valtuutetuille kolmansille osapuolille siinä määrin, kuin ne osallistuvat tässä tietosuojaselosteessa mainittujen käyttötarkoitusten toteuttamiseen, sekä pakottavaan lainsäädäntöön perustuvan vaatimuksen nojalla.

Jotta voimme käsitellä tarjouspyyntöäsi/tilaustasi parhaalla mahdollisella tavalla, tallennamme kaupan kannalta tarpeelliset tiedot (kuten nimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite).

Tietosuojan varmistaminen ja rekisterin suojauksen periaatteet

Tietosuojaa tehdessä huomioimme sekä fyysiset että koneelliset pääsyt tietoihimme. Jokaisella työntekijällämme on vastuu noudattaa tietosuojapolitiikkaamme. Tietosuoja huomioidaan myös uusien työntekijöiden perehdytyksessä. Olemme rajanneet käyttäjähallintaratkaisulla tietojen saatavuuden vain niitä tarvitseville henkilöille.

Säännönmukaiset tietolähteet

Keräämme ja käytämme henkilötietoja, perustuen henkilön omaan suostumukseen. Saamme henkilötietoja myös yhteistyökumppaneiltamme, viranomaisilta sekä muilta sidosryhmiltä. Lisäksi käytämme ja ostamme olemassa olevaa asiakasdataa ja netistä saatavaa yritysdataa, mutta emme tallenna näitä omiin rekistereihin.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käsittelemme ja säilytämme henkilötietoja myös ulkoisilla palvelimilla. Henkilötietoja saatetaan siirtää myös EU:n alueen ulkopuolelle tämän tietosuojaselosteen mukaisten tarkoitusten toteuttamiseksi, mutta kuitenkin tietosuojalainsäädäntöä noudattaen.

Takaamme, ettemme myy emmekä vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Voimme kuitenkin paljastaa tietojasi, jos laki sitä vaatii.

Rekisteröidyn yleiset oikeudet

Rekisteröidyllä on aina oikeus pyytää häneen kohdistuvien tietojen tarkistusta, korjaamista sekä niiden poistamista. Rekisteröidyn tulee olla tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme.

Menettely tietosuojan vaarantuessa

Jos havaitsemme tietoturvaloukkauksen tai vuodon, ilmoitamme siitä viipymättä asianomaisille. Jos tietoturvavuoto täyttää lainsäädännössä kuvatun rangaistavan toiminnan tunnusmerkin, olemme yhteydestä asiasta tietosuojaviranomaisiin.

Päivittäminen ja muutokset

Saatamme muuttaa tai päivittää tietosuojakäytännön osio ilmoittamatta asiasta sinulle etukäteen. Lue aina tietosuojakäytäntö ennen kuin käytät verkkosivustoamme, jotta olisit tietoinen lausunnon tilasta kaikissa tilanteissa ja jos sitä on muutettu tai päivitetty.

Yhteystiedot:

Kuljetus ja Muutto O. Jylhä Oy
Palokärjentie 6, 40320 Jyväskylä
info@transport-jylha.fi
puh. 014 338 1500

 

 

Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Evästeet tekevät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeet asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Evästeiden käyttökohteet ovat analytiikan, markkinoinnin, viestinnän tehostaminen. Evästeet jakautuvat alaryhmiin: toiminnalliset evästeet, tuotekehitys ja liiketoiminnan raportointi, mainonnan raportointi ja mainonnan kohdentaminen.

Käytössä on joitakin palvelun toiminnan kannalta pakollisia kolmannen osapuolen työkaluja tai liitännäisiä. Tällaisia työkaluja ovat esimerkiksi sivustollamme olevat sosiaalisten medioiden ja videopalveluiden upotukset sekä sosiaalisten medioiden jako- ja tykkäystoiminnallisuudet. Tällaiset kolmannen osapuolen liitännäiset saattavat lisäksi kerätä verkkopalveluiden käyttäjistä tietoja esimerkiksi sisällön suosittelemiseksi tai kävijämäärän seuraamiseksi.

Voit halutessasi estää selaintasi käyttämästä evästeitä, poistaa tallennetut evästeet tai pyytää selaimeltasi ilmoituksen uusista evästeistä. Löydät ohjeita evästeiden poistoon osoitteesta: https://www.aboutcookies.org/ Evästeiden käytön estäminen tai niiden poistaminen saattaa haitata joitakin sivustomme toimintoja.

Voit lukea lisää evästeistä ja Suomen evästevaatimuksista viestintäviraston verkkosivustolta https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/toimintamme/saantely-ja-valvonta/luottamuksellinen-viestinta

Varaamme oikeuden päivittää evästekäytäntöjä esimerkiksi palveluiden kehityksen tai pakottavan lainsäädännön vuoksi.