fbpx
Valikko Sulje

Pianon ja flyygelin kuljetus kohteesta toiseen

Pianon kuljetus tuottaa muuton yhteydessä helposti harmaita hiuksia. Arvokkaat soittimet on vaikea saada siirtymään kohteesta toiseen ilman siirtoon erikoistuneita työvälineitä. Pianot ovat hyvin kolhuherkkiä ja vaurioutuvat helposti. Pianojen pinnat ovat yleensä joko polyesteriä tai lakkapintaisia. Näiden pintojen korjaaminen entiselleen on hyvin haasteellista ja vaurioitunut kohta jää miltein aina näkyviin. Lisäksi pianot ja flyygelit painavat paljon, joten niiden kuljettaminen on turvallisinta ja helpointa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy on tehnyt piano- ja flyygelikuljetuksia 1960-luvulta saakka. Olemme erikoistuneet pianojen siirtoon ja teemme niiden siirtoja viikoittain.

Pianojen ja flyygelien siirroissa päätoimialueenamme on Jyväskylä ja Keski-Suomi. Teemme myös pianoille pitkänmatkan muuttoja. Kysy tarjous tarjouspyyntölomakkeella tai soittamalla P. +358 14 338 1500!

 

Pianon kuljetus hoituu turvallisesti oikeilla välineillä

Käytössämme on painavien ja herkästi vaurioituvien esineiden siirtämiseen tarkoitettuja apuvälineitä, joten onnistumme myös haastavissa olosuhteissa
kuljettamaan arvokkaat esineet turvallisesti perille. Ennen muuttoa suojaamme esineet ja lattiapinnat ammattitaitoisesti, jotta vauriot ehkäistään myös muuttokohteissa muutettavan esineen lisäksi.

Raskaiden ja vaikeasti siirrettävien esineiden kuljetus- ja muuttotilanteessa tulee ottaa huomioon muun muassa portaat, käytävät, kerrokset ja esimerkiksi hissin kantavuus. Suunnittelemme pianojen ja flyygelien siirrot aina etukäteen.

Tarjoamme tarvittaessanne myös lyhyt- ja pitkäaikaista varastointipalvelua pianolle tai flyygelillesi. Varastointitilamme on lämmin ja kuiva, joten esineesi säilyy varastoinnista ennallaan. Lue lisää varastoinnista tästä.

 

Meiltä myös vakuutus esineesi muuttoon

Kuljetus ja muutto O. Jylhällä on Tiekuljetussopimuslain mukainen tiekuljetusvakuutus, mikä kattaa henkilöstön aiheuttaman kuljetettavan tavaran vauriot 20€/kg. Pianot ja flyygelit ovat kuitenkin usein tätä huomattavasti arvokkaampia, joten saat meiltä myös kattavat vakuutukset kaikenlaisiin kuljetuksiin. Näin varmistut ainakin taloudellisilta tappioilta kalliita esineitä siirtäessä. Muuttovakuutus on edullinen ja helppo valinta vähentämään omaa riskiä, mikäli oma vakuutus ei muuttovaurioita kata.

 

Kysy lisää asiantuntevilta ammattilaisilta:

Eino Puranen +358 44 769 5555 eino.puranen@transport-jylha.fi

Jarkko Jylhä +358 44 329 0993 jarkko.jylha@transport-jylha.fi