fbpx

Pitkän matkan kulkija

Osaamista aina 60-luvulta saakka

 

 

 

 

_

 

 

O.JYLHÄ

Kuljetuksia jo vuodesta 1961 alkaen

Kuljetus ja muutto O. Jylhän on perustanut vuonna 1961 Olavi Jylhä. Toiminnan alkutaipaleella kuljetimme elintarvikkeita ja muuttokuormia.

Jo 1980-luvulla Pekka Jylhä aloitti kukkakuljetukset Hollanista Suomeen ja vientikuormissa ajettiin makeisia ja keksejä Keski-Euroopan markkinoille.

Toiminta on laajentunut vuosikymmenten aikana ja tällä hetkellä Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy työllistää noin 100 kuljetus-alan ammattilaista ja erilaisia kuljetusyksiköitä on yli 90.

 

O.Jylhä Oy Jyväskylässä, Helsingissä, Lyypekissä ja Aalsmeerissa Hollannissa

Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy:n toimisto sijaitsee Jyväskylän Seppälässä osoitteessa Palokärjentie 6. Samassa osoitteessa toimii myös terminaali, jossa on varastotilaa, jota vuokraamme yrityksille ja yksityisille kuluttajille.

Toinen terminaali sijaitsee Helsingissä, Vuosaaren satamassa osoitteessa Seilorinkatu 1, halli B 15. Terminaalissa puramme ja uudelleen kuormaamme ulkomailta tulevia kuormia kotimaan suuntakuormia varten.

Keväällä 2016 valmistui terminaali Lyypekkiin Saksaan ja Hollannissa toimimme Aalsmeerin huutokauppa-alueen vieressä Van Zaal Transportin terminaalissa.

Arvot vievät eteenpäin

Perheyrityksen arvot ovat säilyneet vuosikymmeniä ja näihin toimintamme tukeutuu edelleen:

Asiakaslähtöisyys:
Toimintamme perustana on asiakkaan kuljetustarpeista huolehtiminen ja tavoitteenamme pitkäaikainen kumppanuus,  joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden kehittää omaa liiketoimintaansa taloudellisesti ja tehokkaasti.

Luotettavuus:
Kuljetustoimintamme luotettavuus kotimaassa ja Euroopassa perustuu osaavaan henkilökuntaan ja nykyaikaiseen kalustoon.

Täsmällisyys:
Kuljetusten suunnittelussa ja seurannassa hyödynnämme alan viimeistä tekniikkaa. Kiinnitämme erityistä huomiota 24/7 tavoitettavuuteen sekä kotimaassa että Euroopassa ja informoimme asiakasta kuljetusten etenemisestä. Meillä kuljetukset suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan aikataulujen mukaan.

kuljetus euroopassa