fbpx
Valikko Sulje
yritysmuutto
muuttopalvelut jylhä
Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy hoitaa puolestasi muutot ja kuljetukset

Nämä 4 asiaa tekevät muutostasi helpon!

Muutto aiheuttaa monesti päänvaivaa ja heikolla suunnittelulla ja valmistautumisella se voi aiheuttaa isoja vahinkoja omaisuudelle. Kokosimme sinulle 4 vinkkiä, joiden avulla teet muutostasi helpomman ja onnistut muutossasi.

1. Laadukkaat pakkaustarvikkeet

Muuttokuorman pakkaamiseen kannattaa kiinnittää huomiota ja jo pienetkin panostukset helpottavat muuttoasi huomattavasti. Oikeanlaisella pakkaamisella muutat tavarasi ehjänä ja puhtaina uuteen kotiin. Hyvällä tavaroiden suojauksella ja pakkauksella varmistat myös muuttosi sujuvuuden. Muutama hyvä esimerkki, mihin pakkausvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota:
  • Muuttolaatikot: asianmukaisten muuttolaatikoiden avulla siirrät pienet tavarat nopeasti ja turvallisesti. Pienet ja särkyvät tavarat ovat kätevä pakata muuttolaatikoihin, jotta ne säilyvät muuton ajan ehjänä. Muuttolaatikot tekevät muutostasi huomattavasti nopeamman ja helpottaa logistiikkaa.
  • Suojaus: Helposti särkyvät esineet tulee suojata tarkasti vahinkojen välttämiseksi. Esimerkiksi astioiden ja koriste-esineiden suojaamiseen kannattaa käyttää kuplamuovia tai silkkipaperia.
  • Huonekalusuojat: Sohvien ja sänkyjen tekstiilipinnat kannattaa suojata muuton ajaksi sohva- ja patjapussilla. Näin säästyt ylimääräisiltä pesulakuluilta muuton jälkeen. Huonekalut ovat myös kolhuherkkiä, joten niiden suojaamisessa tulee käyttää puhtaita pehmusteita autoon lastatessa. Tilattaessasi muuton meiltä suojaamme ja siirrämme huonekalusi turvallisesti.
  • Lattiasuojaus: Muutto aiheuttaa tavallista kovempaa kulutusta myös kohteiden lattioille, joten myös niiden suojaaminen asianmukaisesti on kannattavaa. Panostus on pieni, mutta se voi säästää sinut kalliilta parketin vaihdolta!
Kaikki tarvittavat pakkaustarvikkeet saat helposti ja kootusti Kuljetus ja Muutto O. Jylhä Oy:lta.

2. Pätevät muuttomiehet

Kokeneet muuttomiehet säästävät muutossasi paljon aikaa ja päänvaivaa; aikaa säästyy tavaroita siirtäessä, autoa pakattaessa sekä muuttoa purkaessa ammattitaidon ja oikean kaluston myötä. Pätevät muuttomiehet saavat pakattua auton tiiviisti ja järkevästi, näin autoon mahtuu mahdollisimman paljon tavaraa ja muutat tavarasi kerralla. Käyttämällä ammattimuuttajia säästyt niin henkilö -, esine – kuin myös asunto vahingoilta.

3. Tehokkaat muutto työvälineet

Suurinta osaa kodin huonekaluista ja kodinkoneista ei ole suunniteltu liikuteltavaksi. Tästä syystä muuttamiseen käytettävä apuvälineistö kannattaa huolehtia kuntoon jo ennen muuttopäivää, jotta raskaimmat kalusteet saadaan siirrettyä asunnosta toiseen. Esimerkiksi pyykinpesukone voi painaa jopa 90kg, joten siirto ei ole helppoa edes nokkakärryillä. Nokkakärryt ovatkin usein tärkeimpiä työvälineitä muuttoa suorittaessa, mutta usein tarve on myös asianmukaisille sidontavälineille ja kantovaljaille. Muuttopalvelut tilatessasi, saat käyttöösi Jylhän kokeneen muuttohenkilökunnan sekä kaikki tarvittavat työvälineet turvalliseen ja tehokkaaseen muuttoon.

4. Laadukas ja nykyaikainen muutto kalusto

Riittävän isolla muuttokalustolla tavarasi siirtyy yhdellä kerralla ja säästät paljon aikaa! Oikeanlaisella muuttokalustolla sinun ei tarvitse luopua mistään. Autojemme kuljetustila on lämpösäädeltävä, mikä on ensiluokkaisen tärkeää esimerkiksi kukkia ja kasveja siirrettäessä. Myöskään pakastimen sisällöstä sinun ei tarvitse luopua, sillä pystymme kuljettamaan pakasteesi ilman pakastimen purkua, jatkuvasti virroissa.