fbpx
Valikko Sulje

Muuttolaatikot

Muuttolaatikot ovat paras ratkaisu pakata tavarasi uuteen kotiin. Vuokraamme kestäviä ja pinottavia muovilaatikoita. Muuttolaatikoiden tilavuudet ovat 52 ja 69 litraa.

Vuokraamalla muuttolaatikot nopeutat muuton sujumista ja varmistat esim. astioiden ja helposti särkyvien esineiden säilymisen ehjänä kuljetuksen aikana. Muuton aikana
muuttolaatikoiden käyttö nopeuttaa muuton hoitamista, koska oikein pakattuna laatikot voidaan pinota päällekkäin ja liikutella nokkakärryillä useita samanaikaisesti. Laatikoiden ei tarvitse myöskään pelätä pettävän raskaammankaan sisällön voimasta, sillä niiden korkealaatuinen muovi on suunniteltu kestämään myös iskuja. Terävätkään esineet eivät tule muovista läpi, joten et ne eivät revi tai naarmuta kuljetuksen aikana myöskään muita tavaroitasi.

Vuokraamme muuttolaatikoita hintaan 0,17 eur/ kpl / vrk.

Muuttolaatikoita voi noutaa toimistoltamme osoitteesta Palokärjentie 6, Jyväskylä. Jos haluat tilata muuttotarvikkeita postituksella, olethan yhteydessä tänne: muutto@transport-jylha.fi tai 0143381500

Lue lisää muuttopalveluistamme!

 

Kysy lisää:

Sähköposti: muutto@transport-jylha.fi

Jarkko Jylhä
044 760 5529
jarkko.jylha@transport-jylha.fi

Muu pakkausmateriaali

Myymme pahvilaatikoita, joita löytyy useita eri tarkoituksiin sopivia kokoja.
Meiltä saa myös korkeita vaatelaatikoita, joihin voi vaatteet voi pakata henkareissa roikkumaan. Näin vaatteet eivät kärsi muutossa ja ovat nopeasti käyttövalmiina uudessa kodissa.

Muuttoautoissamme on aina mukana muuttohuopia, joilla voi suojata huonekaluja ja muuta irtaimistoa likaantumiselta ja särkymiseltä. Helposti särkyvät esineet, kuten lasi ja taulut kannattaa suojata esim. kuplamuovilla.

 

Pakkausmateriaalia myytävänä

  • pahviset pakkauslaatikot, eri kokoja
  • sohva-, nojatuoli- ja patjapusseja
  • kiristekalvoa
  • kuplamuovia
  • silkkipaperia
  • pakkausteippiä