fbpx
Valikko Sulje

Muuttohissi avuksi yritysmuuttoihin ja isoihin kotimuuttoihin

Muuttohissi tekee muutosta nopean ja kustannustehokkaan!

Jos asunnossa/kiinteistössä ei ole hissiä tai se on pieni ja sen kantavuus ei riitä muuttamiseen, se voi tehdä muutosta monimutkaisempaa. Ahtaat rappukäytävät voivat myös tuoda lisähaastetta muuttoon. Muuttohissin avulla saadaan ratkaistua nämä ongelmat, ja kantamiseen ei tarvitse kuluttaa aikaa. Hissi nopeuttaa huomattavasti muuttoa, kun tavaraa on paljon. Muuttohissin avulla tavarat saadaan siirrettyä ikkunan tai parvekkeen kautta suoraan muuttoautoon ja toistenpäin. Muuttohissi on tehokas ja turvallinen tapa kuljettaa tavarat yläkerroksiin ja sieltä pois.

Muuttohissi nostaa ja laskee aina muuttolaatikoista huonekaluihin ja kodinkoneisiin saakka tavaroita. Muuttohissin kalustelava on tasainen ja siihen on nostettavissa reunat. Muuttohissi nostaa jopa seitsemänteen kerrokseen ja hissimme pystyy siirtäämään 400 kg painavia esineitä.

Hissi sopii niin yritysmuuttoihin, rakennustyömaille kuin myös isompiin kotimuuttoihin. Muuttohissin mukana meiltä tulee aina osaava muuttohissin käyttäjä mukaan. Muuttohissimme sijaitsee Keski-Suomessa Jyväskylässä ja kuljetamme hissiä myös lähialueille.

Olemme Jyväskyläläinen perheyritys 60 vuoden muuttokokemuksella ja valmiina auttamaan teitä! Tarjoamme asiakkaillemme aina kilpailukykyiset hinnat, ammattitaitoisen palvelun ja joustavan aikataulun.

Pyydä tarjous tai kysy lisää, autamme sinua mielellään!

Teemme muuttoja räätälöidysti aina yksittäisten esineiden siirrosta avaimet käteen- muuttoihin.

Jarkko Jylhä
044 760 5529
jarkko.jylha@transport-jylha.fi

Eino Puranen
044 769 5555
eino.puranen@transport-jylha.fi

Kuljetusvakuutus

Muuttomiehet ovat osaavia ja vastuuntuntoisia ammattimiehiä. Jos kuitenkin muuton yhteydessä asiakkaan omaisuudelle aiheutetaan vahinkoa, korvaa Kuljetus ja muutto O. Jylhän vastuuvakuutus asiakkaan kiinteälle omaisuudelle aiheutetut vahingot.

Kuljetus ja muutto O. Jylhällä on Tiekuljetussopimuslain mukainen tiekuljetusvakuutus. Tämä vakuutus korvaa muuton aikana Jylhän henkilöstön asiakkaan irtaimistolle aiheuttamista vahingoista 20 €/kg.

Asiakas voi halutessaan ottaa lisävakuutuksen muuton ajalle. Tämä kertakuljetusvakuutus voi kohdistua koko irtaimistoon tai johonkin yksittäiseen erityisen arvokkaaseen esineeseen. Tämä on hyvä huomioida ennen muuttoa, mikäli irtaimistoon kuuluu esim. arvokkaita taideteoksia, soittimia tai huonekaluja.

Irtaimisto on kuitenkin aina pakattava asianmukaisesti ja särkyvät esineet on suojattava huolellisesti muuton ajaksi.