fbpx
Valikko Sulje

Muuttopalvelut yrityksille ja kotitalouksille liki 60 vuoden kokemuksella

Meidän, Kuljetus ja muutto O. Jylhän, muuttopalvelut ovat tehneet koti- ja yritysmuuttoja jo liki 60 vuoden ajan sekä Suomessa että ulkomailla, joten tiedämme kaiken mitä muuttamiseen liittyy! Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat, ammattitaitoisen palvelun ja joustavan aikataulun.

Kokeneet kuljettajat ja monipuolinen kalusto takaavat asiakkaalle onnistuneen muuton. Muuttopalvelut tekevät muuttopäivästä sujuvan ja vaivattoman!

Tarjoamme kaiken tarpeellisen onnistuneeseen muuttoon: kokeneet muuttomiehet, oikeat työvälineet niin esineiden- ja tilojen suojaamiseen kuin myös kuljetukseen. Meiltä onnistuu myös vaativien erikoisesineiden muutto, kuten pianojen ja esimerkiksi kassakappien siirto. Teemme muuttoja aina yksittäisten esineiden siirrosta avaimet käteen -muuttoihin. Tehdään yhdessä teidän tarpeisiinne räätälöity muutto.

Muuttopalvelut sisältävät mm.

Yhdessä löydämme ratkaisun kuljetustarpeisiinne, ota yhteyttä tai pyydä ilmainen muuttotarjous!

Soita:

p. 014 338 1500
p. 044 769 5555  Eino Puranen
p. 044 329 0993  Jarkko Jylhä


Kuljetus ja muutto O. Jylhä muuttopalvelut

Pyydä muuttotarjousta:

Jotta muuttopalvelu sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla, on hyvä jos saamme muuttokohteesta mahdollisimman paljon tietoa etukäteen. Tietojen antaminen onnistuu helposti muuttotarjouslomakkeella, johon vastaamme mahdollisimman pian.