fbpx
Valikko Sulje

C-kortillinen muuttomies

Toimipaikkana Jyväskylä

Etsimme muuttotiimiimme vakituista C-kortillista muuttomiestä!

Tarjoamme monipuolista ja vaihtelevaa muuttotyötä, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Muutamme yksittäisestä pikku esineestä aina isoihin yritysmuuttoihin asti. Silloin kuin muuttoa tehdään, niin se tehdään hyvin ja vaadimmekin hakijalta muuttohommiin tarvittavia piirteitä, eli:
– asiakaspalveluhenkeä
– reipasta otetta työtä kohtaan
– hyviä tiimityöskentelytaitoja
– joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta
– hyvää fyysistä kuntoa ja
– sorminäppäryyttä asennustehtävissä.

Aikaisempi kokemus vastaavista töistä luetaan eduksi, asenne kuitenkin ratkaisee. Työnhakijalta toivomme joustavuutta esim. työajoista, sillä osa muuttokeikoista saattaa tulla tietoon myös nopeallakin aikataululla ja teemme muuttoja myös lauantaisin. C-kortti on pakollinen työntekijälle ja plussapisteitä ropisee työturvakortista.

Tämän työn parhautta on loistavat työkaverit, luotettava työnantaja ja vaihtelevat työpäivät.

Jos haluat olla osana reipasta ja rentoa muuttotiimiämme, lähetä meille hakemuksesi CV:eineen mahdollisimman pian osoitteeseen jylha@transport-jylha.fi Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa sähköpostilla eino.puranen@transport-jylha.fi tai soittamalla Einolle 044 769 5555

Tervetuloa meille! Aloitetaan työsi sopimuksen mukaan mahdollisimman pian!

 

 


Haluatko olla osa meidän tiimiä?

Yrityksemme on kasvanut joka vuosi, joten tekeville ja hyville tyypeille on aina tarvetta ja voit jättää meille koska vain avoimen hakemuksen. Olit sitten kokenut konkari tai juuri koulun penkiltä päässyt, meillä saattaa hyvinkin olla tarvetta juuri Sinulle! Hae rohkeasti osaksi meidän tiimiin avoimella hakemuksellasi!

 

Jätä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@transport-jylha.fi