fbpx
Valikko Sulje

Toimistotyö; asiakaspalvelu ja tilauksien vastaanotto

Haemme Jyväskylän tiimiimme uutta asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen!

Mitä työtehtäviä työ sisältää

Työssäsi vastaat kattavasti yrityksemme asiakaspalvelusta: kommunikoit asiakkaiden kanssa sähköpostitse ja puhelimitse, vastaanotat tilauksia ja hoidat niiden kirjaamisen järjestelmäämme sekä teet esivalmistelutyötä ajojärjestelijätiimille. Työtä tehdään osana rentoa ajojärjestelytiimiä, joten tiimityön tulee olla verissäsi.

Työaika sijoittuu ma-pe 8-18 välille ja työtä tehdään 37,5h viikossa.

Menestyksen avaimet

Meille on tärkeää, että asiakkaat palvellaan hyvin ja jopa ylitetään heidän odotuksensa, joten odotamme sinulta asiakaspalveluasennetta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Asiakaspalvelun tulee onnistua sinulta hyvin niin suomen kuin englannin kielellä, sekä suullisesti että kirjallisesti.

Dynaaminen ympäristö vaatii reipasta otetta työtä kohtaan, paineensietokykyä, mutta myös järjestelmällisyys ja tarkkuus ovat tärkeitä kykyjä työn onnistumisen kannalta. Tilanteet saattavat muuttua päivittäin nopeastikin, ja on tärkeää, että pystyt mukautumaan vaihteleviin tilanteisiin. Käytössämme on monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, joten näppäryys tietotekniikan kanssa on oleellista työn sujuvuuden kannalta.

Työ ei vaadi aikaisempaa logistiikka-alan tuntemusta, mutta se on aina plussaa! Erityisesti Saksan kielen osaamisen, mutta myös muut kielet katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen paikan rennossa tiimissä ja kasvavassa kansainvälisessä logistiikkayrityksessä. Kilpailukykyisen palkan ohella tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiakaspalvelussa ja logistiikka-alalla. Tuemme sinua myös vapaa-ajalla, tarjoamalla sinulle liikunta- ja kulttuurietuja.

Hakeminen

Mikäli koet paikan sytyttävän sinua, jätä hakemuksesi nyt, sillä täytämme avoinna olevan paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jätä hakemuksesi CV:eineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen: rekry@transport-jylha.fi

Lisätietoja saat sähköpostilla rekry@transport-jylha.fi tai soittamalla Reetta Jylhälle puh. 0443282966

 


Haemme kuljettajia kesäksi Saksaan

Haemme kesäksi joukkoomme innostuneita ja motivoituneita E-kortin omaavia kuljettajia, jotka eivät hätkähdä työskennellä ulkomailla! Työtehtävät suoritetaan Saksassa ja kuljetettava tavara on pääsääntöisesti lämpötilasäädeltyä.

Työt alkaa mahdollisimman pian ja kestää elokuun loppuun asti. Töiden mennessä putkeen vakituinenkin paikka on täysin mahdollista!

Arvostamme, jos pystyt tekemään tämän kesätyöpätkän putkeen Saksassa, mutta kuuntelemme myös sinun toiveesi.

Mitä työ vaatii kuljettajalta:
-Rohkeutta työskennellä uudessa ympäristössä ja kulttuurissa
-Paineensietokykyä
-Ryhmähenkeä
-Kielitaito katsotaan eduksi (vähäiselläkin kielitaidolla selviää)

Tässä on hyvä tilaisuus saada arvokasta kokemusta ulkomailla työskentelystä!

Rekryämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita meille nopeasti hakemus sähköpostilla rekry@transport-jylha.fi

 


Ulkomaanliikenteen ajojärjestelijä, Jyväskylä

 

Haluaisitko työskennellä kansainvälisessä ja vauhdikkaassa logistiikkaympäristössä? Haluaisitko mukaan nuorekkaaseen ja rentoon juitsaritiimiimme? Hienoa, sillä meillä on hakusessa kaveri vahvistamaan kasvuamme!

Minkälainen homma:

Ajojärjestelijätiimissä vastaat tiimin kanssa yhdessä ulkomaanliikenteen suunnittelusta, kuljettajien ohjeistuksesta sekä osallistut monipuolisesti asiakaspalveluun.

Työ saattaa äkkiseltään kuulostaa simppeliltä, mutta omat lisämausteet työhön tuo kansainvälinen liikenne, tuoretavaroiden tiukat aikataulut ja lämpötilavaatimukset. Työ on monipuolista, jossa koet varmasti onnistumisen tunteita ja haasteita, joista on mahdollisuus oppia. Tässä työssä kasvat kansainvälisen logistiikan ammattilaiseksi ja luot verkostoja monipuolisesti Euroopan eri maihin.

Tiimissä tehdään kolmivuorotyötä ja työvuorot painottuvat perehdytyksen vuoksi ensimmäisenä vuotena ilta- ja yövuoroihin.

Työssä onnistuminen edellyttää:

  • kuljetusalan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • englanninkielentaitoa (rallienglannistakin homma lähtee käyntiin)
  • ongelmanratkaisutaitoja ja paineensietokykyä
  • yhteistyö- ja organisointitaitoja
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

Käytössämme on nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä, joten näppäryys tietotekniikan kanssa on oleellinen taito töiden sujumisen kannalta.

Kukaan ei ole seppä syntyessään, ratkaisevinta on sinun asenteesi ja motivaatiosi.

Tämän me lupaamme:

Me koulutamme sinusta rautaisen logistiikan ammattilaisen, jos et jo ole sellainen. Tarjoamme sinulle parhaat työkaverit ja ”joukkuepelimäisen” työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä – kykyjesi ja halujesi mukaan. Matalassa organisaatiossamme saat saada äänesi kuuluksi ja kädenjälkesi näkymään.

Miten meillä työskennellään:

Työtä tehdään meillä tosissaan, mutta rennolla meiningillä.

Työ on vähän kuin peliä, mikä pitää ratkoa ja voittaa joka päivä, mutta yhdessä tiimin kanssa! Työ on innostavaa ja päivän aikana ollaan niin sanotusti työn imussa. Logistiikan ihmeellisessä maailmassa tapahtuu usein yllätyksiä, jonka vuoksi tarvitaan joustavaa asennetta ja rohkeutta ottaa tilanteita nopeasti haltuun. Se on parasta, kun työpäivä on onnistunut ja voi olla ylpeä lopputuloksesta! Tämä on tyypillistä meidän tiimimme arkea!

Tässä vielä tiimiläisten kommentteja;

Meillä on kasassa erinomainen ja ammattitaitoinen tiimi, jolle on myös annettu hyvät edellytykset onnistua. Kalusto ja pelivälineet on kunnossa ja niitä myös kehitetään aktiivisesti. -Mika

Isommistakin haasteista ja tiukoista tilanteista selviää tällä työporukalla, joiden kanssa vapaa-aikanakaan ei tylsiä hetkiä tule! -Kim

Kuinka hakea paikkaa:

Jos työ sai sinut innostumaan, ilmianna itsesi meille ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@transport-jylha.fi Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.05.2021 mennessä. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos jokin jäi askarruttamaan, pistäppä kysyen soittamalla arkisin 0443282966 tai meilaamalla rekry@transport-jylha.fi.

Odotamme jo innolla kuulevamme sinusta!

Tsekkaa videolta meidän juitsaritiimin normipäivä!


Eikö sopivaa paikkaa ollut tällä hetkelle avoinna? Haluatko kuitenkin olla osa meidän tiimiä?

Yrityksemme on kasvanut joka vuosi, joten tekeville ja hyville tyypeille on aina tarvetta ja voit jättää meille koska vain avoimen hakemuksen. Olit sitten kokenut konkari tai juuri koulun penkiltä päässyt, meillä saattaa hyvinkin olla tarvetta juuri Sinulle! Hae rohkeasti osaksi meidän tiimiin avoimella hakemuksellasi!

 

Jätä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@transport-jylha.fi