Valikko Sulje

Ulkomaanliikenteen ajojärjestelijä, Jyväskylä

vakituinen työsuhde, kokoaikainen

Haluaisitko työskennellä kansainvälisessä ja vauhdikkaassa ympäristössä? Haluaisitko mukaan yhtenäiseen ja rentoon juitsari tiimiimme? Hienoa, meillä on sinulle työpaikka!

Meidän juttumme on töissä viihtyminen, hyvä tiimi ja yhdessä tekemisen meininki. Me etsimme nyt uutta ajojärjestelijää tiimiimme – ehkä juuri sinä olet tuleva Jylhäläinen!

Minkälainen homma:

Jyväskylän ajojärjestelijätiimissä vastaat tiimin kanssa yhdessä ulkomaanliikenteen suunnittelusta; suunnittelet tuontikuormat, ohjeistat kuljettajat sekä osallistut monipuolisesti asiakaspalveluun.

Työmme tarjoaa sinulle ammatillisia haasteita ja arvokasta kokemusta ulkomaanliikenteenteestä. Tässä työssä kasvat kansainvälisen logistiikan ammattilaiseksi ja luot verkostoja monipuolisesti Euroopan eri maihin.

Tiimissä tehdään kolmivuorotyötä ja työvuorot painottuvat perehdytyksen vuoksi ensimmäisenä vuotena ilta- ja yövuoroihin.

Työssä onnistuminen edellyttää:

  • kuljetusalan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • englanninkielentaitoa (muut kielet katsomme eduksi)
  • ongelmanratkaisutaitoja
  • paineensietokykyä
  • yhteistyö- ja organisointitaitoja
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

Käytössämme on nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä, joten näppäryys tietotekniikan kanssa on oleellinen taito töiden sujumisen kannalta.

Kukaan ei ole seppä syntyessään, ratkaisevinta on sinun asenteesi ja motivaatio, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Tärkeintä on, että tykkäät haasteista ja olet motivoitunut etsimään aina oikeaa ratkaisua asiakkaalle.

Tämän me lupaamme:

Me koulutamme sinusta rautaisen logistiikan ammattilaisen, jos et jo ole sellainen. Me tarjoamme sinulle parhaat työkaverit ja ”joukkuepelimäisen” työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä – kykyjesi ja halujesi mukaan. Matalassa organisaatiossamme jokaisella on mahdollisuus näkyä, parhaassa valossa. Sinulla on tietenkin mahdollisuus saada äänesi kuuluksi ja kädenjälkesi näkymään.

Miten meillä työskennellään:

Työtä meillä tehdään tosissaan, mutta rennolla meiningillä.

Työ on vähän kuin peliä, mikä pitää ratkoa ja voittaa joka päivä, mutta yhdessä tiimin kanssa! Työ on innostavaa ja päivän aikana ollaan niin sanotusti työn imussa. Logistiikan ihmeellisessä maailmassa tapahtuu usein yllätyksiä, jonka vuoksi tarvitaan joustavaa asennetta ja rohkeutta ottaa tilanteita nopeasti haltuun. Se on parasta, kun työpäivä on onnistunut ja voi olla ylpeä lopputuloksesta! Tämä on tyypillistä meidän tiimimme arkea!

Kuinka hakea paikkaa:

Jos työ sai sinut innostumaan, ilmianna itsesi meille ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@transport-jylha.fi Lähetä hakemuksesi viimeistään 27.9.2020 mennessä. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos jokin jäi askarruttamaan, pistäppä kysyen Pekka Jylhältä ma-pe klo. 15:00-17:00 välisenä aikana.

Odotamme jo innolla kuulevasi sinusta!

 


Haluatko olla osa meidän tiimiä?

Yrityksemme on kasvanut joka vuosi, joten tekeville ja hyville tyypeille on aina tarvetta ja voit jättää meille koska vain avoimen hakemuksen. Olit sitten kokenut konkari tai juuri koulun penkiltä päässyt, meillä saattaa hyvinkin olla tarvetta juuri Sinulle! Hae rohkeasti osaksi meidän tiimiin avoimella hakemuksellasi!

 

Jätä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@transport-jylha.fi