fbpx
Valikko Sulje

Haemme Vuosaaren tiimiimme vahvistukseksi uutta

Logistiikka-alan asiakaspalvelijaa

Työssäsi vastaat kattavasti kotimaan liikenteen asiakaspalvelusta: kommunikoit asiakkaiden kanssa sähköpostitse ja puhelimitse, vastaanotat tilauksia ja hoidat niiden kirjaamisen järjestelmäämme sekä teet esivalmistelutyötä ajojärjestelijätiimille. Työtä tehdään osana ajojärjestelytiimiä, joten tiimityön tulee olla verissäsi.

Työssä onnistuminen edellyttää:
– kokemusta logistiikka-alasta ja asiakaspalvelu asennetta
– sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoja (muut kielet katsomme eduksi)
– reipasta otetta työtä kohtaan ja tilannetajua ratkoa asiakkaiden haasteita
– joustavuutta, tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää paineensietokykyä
– näppäryyttä tietotekniikan kanssa

Tarjoamme sinulle vakituisen paikan kasvavassa kansainvälisessä logistiikkayrityksessä. Kilpailukykyisen palkan ohella tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiakaspalvelussa ja logistiikka-alalla.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00-17:00 välillä. Työtä tehdään myös satunnaisesti viikonloppuisin.

Mikäli koet paikan sytyttävän sinua, jätä hakemuksesi nyt, sillä täytämme avoinna olevan paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 17.7.2020

Jätä hakemuksesi CV:eineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen: rekry@transport-jylha.fi
Lisätietoja saat sähköpostilla rekry@transport-jylha.fi


Ulkomaan ajojärjestelijä, Jyväskylä

Meidän juttumme on töissä viihtyminen, hyvä tiimi ja yhdessä tekemisen meininki. Nopean kasvun ja kiihtyvän kansainvälistymisen myötä, myös henkilöstömme määrä on ollut tasaisessa nousussa – tänä päivänä meillä työskentelee jo yli 100 Jylhäläistä.

Varsinaista aktiivista hakua ajojärjestelypaikkaan ei ole päällä, mutta pidämme jatkuvasti silmämme auki hyvien tyyppien ja lahjakkaiden ajojärjestelijöiden suhteen. Mikäli olet kiinnostunut urasta nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä logistiikkayrityksessä ja pidät haasteiden ratkomisesta, lähetä meille avoin hakemus – ehkä juuri sinä olet tuleva Jylhäläinen.

Jyväskylän ajojärjestelijätiimissä vastaat tiimin kanssa yhdessä ulkomaanliikenteen suunnittelusta; suunnittelet tuontikuormat, ohjeistat kuljettajat sekä osallistut monipuolisesti asiakaspalveluun.

Työmme tarjoaa sinulle ammatillisia haasteita ja arvokasta kokemusta ulkomaanliikenteenteestä. Tässä työssä kasvat kansainvälisen logistiikan ammattilaiseksi ja luot verkostoja monipuolisesti Euroopan eri maihin.

Työssä onnistuminen edellyttää:

  • englanninkielen taitoa (muut kielet katsomme eduksi)
  • ongelmanratkaisutaitoja
  • paineensietokykyä
  • yhteistyö- ja organisointitaitoja
  • kokonaisuuksien hahmottamista

Kukaan ei ole seppä syntyessään, ratkaisevinta on sinun asenne. Tärkeintä on, että tykkäät haasteista ja olet motivoitunut etsimään aina oikeaa ratkaisua asiakkaalle.

Tämän me lupaamme

Me koulutamme sinusta rautaisen logistiikan ammattilaisen, jos et jo ole sellainen. Me tarjoamme sinulle parhaat työkaverit ja ympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä – kykyjesi ja halujesi mukaan. Saat kaikki hyvään työsuhteeseen kuuluvat edut ja lisäksi hiukan jotain ylimääräistä. Matalassa organisaatiossamme jokaisella on mahdollisuus näkyä, parhaassa valossa.

Jos työ sai sinut innostumaan, ilmianna itsesi meille ja lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@transport-jylha.fi. Kutsumme lupaavat tyypit kahville!

 

 


Haluatko olla osa meidän tiimiä?

Yrityksemme on kasvanut joka vuosi, joten tekeville ja hyville tyypeille on aina tarvetta ja voit jättää meille koska vain avoimen hakemuksen. Olit sitten kokenut konkari tai juuri koulun penkiltä päässyt, meillä saattaa hyvinkin olla tarvetta juuri Sinulle! Hae rohkeasti osaksi meidän tiimiin avoimella hakemuksellasi!

 

Jätä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@transport-jylha.fi