fbpx
Valikko Sulje

Me huolehdimme ympärivuotisesti lämpösäädellyt kuljetukset 30 vuoden kokemuksella.

Lämpösäädellyt kuljetukset pitävät herkät tuotteet tuoreina

HE-VI tuotteet ja elintarvikkeet ovat herkkiä tuotteita ja oikean lämpötilan pitäminen muuttumattomana on tärkeää. Vakaa ja muuttumaton kuljetuslämpötila takaa sen, että tuotteet pysyvät tuoreina ja vahingoittumattomana.

Meillä on lämpösäädeltyihin kuljetuksiin juuri oikeanlainen kalusto, työvälineet, ammattitaito ja vuosikymmenien kokemus.

Henkilökunnalla on pitkä kokemus lämpösäädellyistä kuljetuksista ja he osaavat ottaa pienimmätkin seikat huomioon. Kuljettajamme tuntevat hyvin herkkien elintarvikkeiden kuljetuksien vaatimukset.

Lämpösäädellyissä kuljetuksissa seuraamme lämpötiloja jokaisessa käsittelyn, kuljetuksen, varastoinnin ja jakelun vaiheessa.

Seuraamme jatkuvasti lämpötiloja myös etänä ja pystymme tekemään niihin tarvittaessa muutoksia reaaliaikaisesti. Lämpötilojen seurannassa käytössämme on myös hälytysjärjestelmä.  Terminaaleissamme henkilökuntamme huolehtii, että lämpösäädeltävät tuotteet säilytetään ja siirretään olosuhteissa, joissa tuotteiden laatu ei pääse heikkenemään. Jokaisesta terminaalistamme löytyvät myös kylmiöt, elintarvikkeiden käsittelyyn hyväksytyt tilat.

Nykyaikainen kalusto

Käytössämme on nykyaikainen kuljetuskalusto, minkä johdosta kuljetuskalustomme on vähäpäästöistä. Kaikissa kuljetusyksiköissämme on myös reaaliaikainen paikanseuranta.

Lämpötilojen lisäksi huolehdimme puhtaasta kalustosta ja työvälineistä. Kuormien suunnittelussa otamme huomioon, että herkkiin tuotteisiin ei pääse tarttumaan ylimääräisiä hajuja eikä makuja.

Lämpösäätely ja ilmanpuhdistus maksimoivat kustannustehokkuuden

Kuormatilan ilmanlaadusta ja puhtaudesta vastaa Nasan kehittämä Airocide ilmanpuhdistin. Maailman tehokkain Airocide ilmanpuhdistusteknologia varmistaa herkille tuotteille parhaat olosuhteet ja puhtaan ilman koko kuljetuksen ajan. Airocide-puhdistus pienentää hävikkiä kuljetuksen ja varastoinnin aikana sekä myynnissä. Airocide puhdistaa kuormatilan ilmasta bakteerit, virukset, home- ja sieni-itiöt sekä etyleenin tunnissa ja säilyttää ilman puhtaana koko kuljetuksen ajan. Puhdistus ehkäisee etyleenin aiheuttamia vaurioita ja hidastaa tuotteiden vanhenemista ja antaa tuotteille näin ollen lisää myyntiaikaa.

Tarjoamme kuljetuslämpötilat aina -25 C asteesta aina +25 C asteeseen asti. Meiltä löytyy myös kaksilämpöisiä rekkoja, joissa kuormatila voidaan jakaa kahteen eri lämpötilaan. Tämä mahdollistaa kustannustehokkaan kuljetuksen, kun normaalisti kahta erillistä kuljetusta vaativat kuormat voidaan hoitaa yhdellä rekalla.

Lämpösäädellyt kuljetukset vaativat täsmällisyyttä

HEVI- ja muiden elintarviketuotteiden kohdalla on tuotteiden säilymisominaisuuksista ja myyntiajasta johtuva tiukka aikataulu. Kuljetamme tuotteita täsmällisellä aikataululla ja nopeilla toimituksilla. Pystymme myös reagoimaan uusiin kuljetustilauksiin hyvin nopeasti.

Mahdollisimman nopeat kuljetusajat, huolellinen käsittely sekä tehokas jakelu yhdessä optimoitujen kuljetusolosuhteiden kanssa on tärkeää niin asiakkaalle kuin meillekin!

Puutarha- ja elintarvikealan lämpösäädellyt kuljetukset.

Tutustu meihin lisää videon muodossa!