fbpx
Valikko Sulje
ISO9001-laatusertifikaatti ja ISO14001-ympäristösertifikaatti

Arvot ohjaavat toimintaamme

Huhtikuussa 2020, yrityksellemme myönnettiin myös maailmanlaajuisesti tunnetut sertifikaatit; ISO 9001-laatusertifikaatti ja ISO 14001-ympäristösertifikaatti.

Meille on aina ollut tärkeintä pitää kuljetuspalvelujen laatu mahdollisimman korkealla. Vuodesta toiseen samat perheyrityksen arvot kantavat yhä. Meille on tärkeää, että jokainen Jylhäläinen tunnustaa arvojamme. Kuljetuspalvelua voi tehdä monella tavalla, me haluamme olla kuitenkin yksinkertaisesti luotettavin ja lähestyttävin logistiikan kumppani. Yrityksemme tärkeimmät arvot ovat laatu, toiminnan jatkuva kehittäminen ja ekologisuus.

ISO 9001-laatusertifikaatti

Laatusertifikaatti on kansainvälisesti tunnettu todistus laadukkaasta toiminnasta. Keskeisimpiä tavoitteita on yrityksen liiketoiminnan jatkuva kehittyminen, toimintaympäristön toimivuus ja asiakastyytyväisyyden lisääminen. Sertifikaatti on puolueeton todistus siitä, että järjestelmä täyttää standardin vaatimukset.

ISO 14001-ympäristösertifikaatti

Ympäristösertifikaatti on osoitus panostuksestamme kestävään kehitykseen ja sitoutumiseen ympäristönsuojeluun.

 

Meille Jylhäläisille on tärkeää, että viihdymme kaikki hyvin töissä, asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja pidämme ympäristöstämme hyvää huolta. Kaikkea näitä tukee uusi johtamisjärjestelmämme.

Myönnettyjen sertifikaattien myötä olemme ottamassa taas uusia askeleita kohti vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

Sertifikaatti FI

Certificate ENG