fbpx
Valikko Sulje

Muuttoapu kotitalouksille

Muuttoapu sinun tarpeesi mukaan!

Muuttoapu kotitalouksille Kuljetus ja muutto O.Jylhän kautta. Meiltä saat kootusti saman katon alta kaikki palvelut mitä kotisi muuttoon tarvitset. Tarjoamme kaiken tarpeellisen onnistuneeseen muuttoon: kokeneet muuttomiehet, oikeat työvälineet niin esineiden- ja tilojen suojaamiseen kuin myös kuljetukseen. Meiltä onnistuu myös vaativien erikoisesineiden muutot, kuten pianojen, paljujen ja esimerkiksi kassakappien siirrot. Teemme muuttoja aina yksittäisten esineiden siirrosta avaimet käteen -muuttoihin. Tehdään yhdessä teidän tarpeisiinne räätälöity muutto.

Olkoon sinulla tarvetta muutto- ja kuljetusavulle tai haluat vain tehdä elämäsi helpoimman muuton, ota meihin yhteyttä! Olemme Jyväskyläläinen perheyritys liki 60 vuoden muuttokokemuksella ja valmiina auttamaan teitä! Tarjoamme asiakkaillemme aina kilpailukykyiset hinnat, ammattitaitoisen palvelun ja joustavan aikataulun.

Muuttojen päätoimialueenamme on Keski-Suomi ja toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä (terminaalit myös Helsingissä, Saksassa ja Hollannissa). Teemme myös pitkän matkan muuttoja ympäri Suomen aina Eurooppaan asti.

Pyydä tarjous

Pyydä ilmainen muuttotarjous, se ei sido sinua mihinkään! Jotta muuttopalvelu sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla, on hyvä, jos saamme muuttokohteesta mahdollisimman paljon tietoa etukäteen. Muuton huolellinen suunnittelu tekee muutosta kustannustehokkaan. Tietojen antaminen onnistuu helposti muuttotarjouslomakkeella tai soittamalla

Kotimuutot:
024 885 8368
muutto@transport-jylha.fi

ulkomaanmuutot

Suomen mestari luottaa muuttopalveluissa Kuljetus- ja Muutto O. Jylhään

”Muutot on riittävän stressaavia muutenkin, että toimiva muuttopalvelu on iso helpotus!

Me tilattiin Kuljetus- ja Muutto O. Jylhältä sekä pakkausmateriaalit että varsinainen muutto. Pakkausmatskut ja muuttolaatikot toimitettiin ovelle valmiiksi meitä varten, ja itse muuttokin sujui odotettua nopeammin!

Muuttajat saapui tarkalleen aikataulussa, ja pakkasi koko talouden isoon muuttoautoon – edes moottoroitu hierontapöytä ei hidastanut pakkaushommaa. Koitin tällä paketoidulla jalalla osallistua itsekin hommaan, mutta sain muuttomiehiltä käskyn istua ja levätä!

Kaiken kaikkiaan koko homma sujui todella sujuvasti Jylhän kanssa. Ennen muuttopäivääkin minulle sanottiin moneen otteeseen, että “aina saa soittaa”. Jylhän kautta olisi onnistunut pulmatilanteissa vaikka tavaroiden varastointikin, lämpimässä varastossa!

Vaikka tämä postaus kuulostaa puhtaalta mainospuheelta, en voi olla kehumatta tätä kokemusta. Muutto sujui aidosti moitteetta ja voin suositella Jylhän muuttopalvelua lämpimästi!”

Nooralotta Neziri

6-kertainen Suomen mestari, 100m aitajuoksu

Muutot ja kaikki siihen liittyvät palvelut saman katon alta:

Me hoidamme muuttosi kerralla kuntoon. Kun tilaat muuttopalvelun meiltä, saat käyttöösi Jylhän kokeneen muuttohenkilökunnan sekä kaikki tarvittavat työvälineet turvalliseen ja tehokkaaseen muuttoon. Meiltä saat muuttopalvelua juuri sen verran kuin sinulla on tarvetta!

Kokeneet muuttomiehet säästävät muutossasi paljon aikaa ja päänvaivaa; aikaa säästyy tavaroita siirtäessä, autoa pakattaessa sekä muuttoa purkaessa ammattitaidon ja oikean kaluston myötä. Pätevät muuttomiehet saavat pakattua auton tiiviisti ja järkevästi, näin autoon mahtuu mahdollisimman paljon tavaraa ja muutamme tavarasi kerralla. Käyttämällä ammattimuuttajia säästyt niin henkilö -, esine – kuin myös asunto vahingoilta.

Muuttoapua on saatavilla aina teidän tarvitsevan määrän mukaisesti.

Muuttomiehemme käyttävät muutoissa nykyaikaista kuljetuskalustoa. Meiltä löytyy jokaiseen kotiin oikeankokoinen muuttokalusto, jolloin muutosta saadaan kustannustehokas.

Oikeanlaisella muuttokalustolla sinun ei tarvitse myöskään luopua mistään. Autojemme kuljetustila on lämpösäädeltävä, mikä on ensiluokkaisen tärkeää esimerkiksi kukkia ja kasveja siirrettäessä. Myöskään pakastimen sisällöstä sinun ei tarvitse luopua, sillä pystymme kuljettamaan pakasteesi ilman pakastimen purkua, jatkuvasti virroissa.

Onko sinulla painavia ja haasteellisia esineitä, kuten piano, flyygeli, arvokas antiikkikaappi tai vaikka palju. Haasteellisten esineiden siirtoon kannattaa varata AINA muuttofirma, jotta sekä tavarat, että ihmiset säilyisivät muutosta ehjänä. Meille isojen ja painavien esineiden muutot ovat arkipäivää ja meiltä löytyy niiden suojaukseen ja siirtoon oikeat työvälineet. Lue lisää!

Muuttokuorman pakkaamiseen kannattaa kiinnittää huomiota ja jo pienetkin panostukset helpottavat muuttoasi huomattavasti. Oikeanlaisella pakkaamisella muutat tavarasi ehjänä ja puhtaina uuteen kotiin. Hyvällä tavaroiden suojauksella ja pakkauksella varmistat myös muuttosi sujuvuuden.

Muutama hyvä esimerkki, mihin pakkausvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota:

  • Muuttolaatikot: asianmukaisten muuttolaatikoiden avulla siirrätään pienet tavarat nopeasti ja turvallisesti. Pienet ja särkyvät tavarat ovat kätevä pakata muuttolaatikoihin, jotta ne säilyvät muuton ajan ehjänä. Muuttolaatikot tekevät muutostasi huomattavasti nopeamman ja helpottaa logistiikkaa.
  • Suojaus: Helposti särkyvät esineet tulee suojata tarkasti vahinkojen välttämiseksi. Esimerkiksi astioiden ja koriste-esineiden suojaamiseen kannattaa käyttää kuplamuovia tai silkkipaperia.
  • Huonekalusuojat: Sohvien ja sänkyjen tekstiilipinnat kannattaa suojata muuton ajaksi sohva- ja patjapussilla. Näin säästyt ylimääräisiltä pesulakuluilta muuton jälkeen. Huonekalut ovat myös kolhuherkkiä, joten niiden suojaamisessa käytämme puhtaita pehmusteita autoon lastatessa.
  • Lattiasuojaus: Muutot aiheuttavat tavallista kovempaa kulutusta myös kohteiden lattioille, joten myös niiden suojaaminen asianmukaisesti on kannattavaa. Panostus on pieni, mutta se voi säästää sinut kalliilta parketin vaihdolta! Muuton yhteydessä ammattitaitoiset muuttomiehet huolehtivat halutessanne lattian ja tilojen suojaamisesta.

Saat kaikki tarvittavat pakkaustarvikkeet helposti ja kootusti meiltä. Voimme myös toimittaa/noutaa muuttolaatikot ja muut tarvitsemasi pakkausmateriaalit suoraan kotiovellesi. Lue lisää!

Muuton yhteydessä on helppo käydä tavarat läpi ja kierrättää vanhat tarpeettomat tavarat. Halutessanne viemme muuton yhteydessä ylimääräiset tavarasi kierrätykseen ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Onko sinulla tarvetta väliaikaiselle varastoinnille? Me tarjoamme tavaroillesi lämmintä ja kuivaa varastointitilaa. Meiltä saat varastointipalvelun aina päivästä useisiin vuosiin ja maksat vain käyttämistäsi varastointipäivistä tavaramäärän mukaisesti. Lue lisää!

Loppusiivoukset voivat tuntua työläältä ja raskaalta muuttopäivän jälkeen. Jos haluat esimerkiksi keskittyä mieluummin uuden asuntosi valmisteluun kuin vanhan asuntosi siivoukseen, niin voit tilata meidän kauttamme loppusiivouksen. Teemme yhteistyökumppanimme kautta loppusiivouksia ja uuden kohteen siivouksia.

Tavaroiden huolellinen suojaus ja pakkaaminen on monesti muuton työllistävin ja aikaa vievin osuus. Kuitenkin oikein pakattu irtaimisto säästää esineet vahingoilta ja nopeuttaa huomattavasti muuttotilannetta. Halutessanne voimme pakata ja purkaa muuttosi. Ammattitaidollamme pystymme pakkaamaan irtaimiston ripeästi, mutta kuitenkin huolellisesti.

Tarvittaessanne autamme teitä myös muuton purussa eli esimerkiksi laatikoiden tyhjentämisessä, uusien kaappien kasaamisessa ja vaikkapa taulujen kiinnittämisessä. Saat meidän muuttoavun aina avaimet käteen -muuttoihin saakka.

Muuttomiehet ovat osaavia ja vastuuntuntoisia ammattimiehiä. Jos kuitenkin muuton yhteydessä asiakkaan omaisuudelle aiheutetaan vahinkoa, korvaa Kuljetus ja muutto O. Jylhän vastuuvakuutus asiakkaan kiinteälle omaisuudelle aiheutetut vahingot.

Kuljetus ja muutto O. Jylhällä on Tiekuljetussopimuslain mukainen tiekuljetusvakuutus. Tämä vakuutus korvaa muuton aikana Jylhän henkilöstön asiakkaan irtaimistolle aiheuttamista vahingoista 20 €/kg.

Asiakas voi halutessaan ottaa lisävakuutuksen muuton ajalle. Tämä kertakuljetusvakuutus voi kohdistua koko irtaimistoon tai johonkin yksittäiseen erityisen arvokkaaseen esineeseen. Tämä on hyvä huomioida ennen muuttoa, mikäli irtaimistoon kuuluu esim. arvokkaita taideteoksia, soittimia tai huonekaluja.

Irtaimisto on kuitenkin aina pakattava asianmukaisesti ja särkyvät esineet on suojattava huolellisesti muuton ajaksi.

Muuton hinta

Muuton kustannukset vaihtelevat asunnon koon, irtaimiston määrän ja muutto-olosuhteiden mukaan. Muuttomatka asuntojen välillä, kerrosten lukumäärä, hissin koko yms. seikat vaikuttavat tarvittavien muuttomiesten määrään. Hinta-arvion saamiseksi muuttotarjouslomakkeeseen on hyvä täyttää kaikki mahdolliset tiedot. Hinnoittelemme paikallismuutot tuntihinnalla ja pitkänmatkan muutot könttähinnalla, jolloin voit olla varma, että laskusi loppusummaan ei tule mitään ylimääräisiä kustannuksia (esim. bensa- tai kilometrikuluja).

Muuton maksaminen

Voit maksaa muuton käteisellä tai pankkikortilla suoraan kuljettajalle.

Tarvittaessa voit maksaa muutot myös osamaksulla.

Osamaksu mahdollisuus koskee kotimaan kotimuuttoja. Osamaksulla saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa! Voit joko maksaa koko summan kerralla pois tai valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon aina 48 kk saakka.

Huom! Osamaksusta tulee sopia ennen muuttoa. Kysy asiantuntevan henkilökunnaltamme lisää.

Osamaksu tehdään yhteistyössä Resurs Bankin kanssa.

Pyydä ilmainen muuttotarjous

Muuttotarjouslomakkeella tai Soita +358248858368