fbpx
Valikko Sulje

Kotimaan liikenne

Kuljetus ja muutto O. Jylhän kotimaan liikenne kattaa koko Suomen. Jakeluverkosto ja kuljetuspalvelut tarjoavat joustavat ja nopeat kuljetukset.

Erikoisosaamistamme on puutarha-alan tuotteiden, elintarvikkeiden, pakastetuotteiden sekä teollisuuden aikataulutettujen ja lämpösäädeltyjen lähetysten kuljettaminen. Hoidamme kuljetukset pääosin omalla kalustolla. Ammattikuskimme tuntevat haastavienkin kuljetusten vaatimukset ja kuljetukset hoidetaan luotettavasti ja aikataulussa.

Tarjoamme myös asiakaskohtaista terminaali- ja varastointipalveluita. Puramme Vuosaaressa ulkomailta tulevia kuormia ja uudelleen kuormaamme ne kotimaan kuljetuksia varten.

Kaikissa terminaaleissamme on elintarvikkeisiin käsittelyyn ja varastointiin hyväksytyt tilat.

Puutarha-alan vahva toimija kotimaan liikenteessä

Kuljetamme leikkokukkia, ruukkukasveja, taimistotuotteita ja muita puutarha-alan tuotteita. Jaamme ulkomailta tulevan tavaran säännöllisesti kaksi kertaa viikossa koko Suomen kattavaa jakeluverkostoamme hyödyntäen. Kuljetamme ulkomailta saapuvien tuotteiden lisäksi kotimaisten viljelijöiden tuotteita. Kevätsesongin aikaan Vuosaaren terminaaliltamme lähteekin kasvikuljetuksia päivittäin eri puolelle Suomea.

Kuljetuspalvelu-asiakkaitamme ovat mm. päivittäistavaran keskusliikkeet, puutarha-alan tuotteita myyvät liikkeet ja puutarhat sekä ammattiviljelijät.

Airocide-ilmanpuhdistus vähentää hävikkiä

Maailman tehokkain Airocide-ilmanpuhdistusteknologia varmistaa kuljetettaville tuotteille parhaat olosuhteet ja puhtaan ilman koko kuljetuksen ajan.

Airocide-puhdistus lisää tuotteiden myyntiaikaa merkittävästi ja pienentää hävikkiä varastossa sekä myynnissä. Airocide puhdistaa kuormatilan ilmasta bakteerit, virukset, home- ja sieni-itiöt sekä etyleenin tunnissa ja säilyttää ilman puhtaana koko kuljetuksen ajan. Puhdistus ehkäisee etyleenin aiheuttamia vaurioita ja hidastaa tuotteiden vanhenemista.

kotimaan-liikenne-pallo

Puutarha-alan lämpösäädellyt kuljetukset.

Tutustu meihin lisää videon muodossa!