fbpx
Valikko Sulje

Haasteelliset esineet eivät tuota ongelmaa

Haasteelliset esineet, kuten kassakaapit, pianot tai flyygelit, tulee siirtää paikasta toiseen oikeilla välineillä ja ammattitaidolla, jotta vaurioilta säästytään. Siirtäminen on usein niin henkilöiden, kuin myös esineen kannalta riskialtista. Kun tulee aika siirtää kassakaappia tai muuta raskasta esinettä, on parasta kääntyä ammattilaisten puoleen. Meille isojen ja painavien esineiden, kuten kassakaappien, paljujen, pianojen, flyygeleiden ja kopiokoneiden muutot ovat arkipäivää ja meiltä löytyy niiden suojaukseen ja siirtoon oikeat työvälineet ja ammattitaito. Olemme tehneet muuttoja ja haasteellisten esineiden siirtoja jo 1960-luvulta saakka.

Päätoimipisteemme sijaitsee Keski-Suomessa Jyväskylässä, mutta hoidamme muutot myös lähialueilla, sekä pitkänmatkan ja ulkomaan muuttoja.

Paljun, kopiokoneen ja kassakaapin kuljetus hoituu turvallisesti oikeilla välineillä

Käytössämme on painavien ja herkästi vaurioituvien esineiden siirtämiseen tarkoitettuja apuvälineitä, joten onnistumme myös haastavissa olosuhteissa
kuljettamaan arvokkaat esineet turvallisesti perille. Ennen muuttoa suojaamme esineet ja lattiapinnat ammattitaitoisesti, jotta vauriot ehkäistään myös muuttokohteissa muutettavan esineen lisäksi.

Raskaiden ja vaikeasti siirrettävien esineiden kuljetus- ja muuttotilanteessa tulee ottaa huomioon muun muassa portaat, käytävät, kerrokset ja esimerkiksi hissin kantavuus. Suunnittelemme kassakaappien siirrot aina etukäteen. Tarvittaessa kassakaapin kuljetus onnistuu myös ikkunan kautta. Halutessanne voimme myös pultata kassakaapin paikoilleen.

Pianon ja flyygelin kuljetus kohteesta toiseen

Arvokkaat soittimet on vaikea saada siirtymään kohteesta toiseen ilman siirtoon erikoistuneita työvälineitä. Pianot ovat hyvin kolhuherkkiä ja vaurioituvat helposti. Pianojen pinnat ovat yleensä joko polyesteriä tai lakkapintaisia. Näiden pintojen korjaaminen entiselleen on hyvin haasteellista ja vaurioitunut kohta jää miltein aina näkyviin. Lisäksi pianot ja flyygelit painavat paljon, joten niiden kuljettaminen on turvallisinta ja helpointa jättää ammattilaisten hoidettavaksi.  Haasteelliset esineet ovat erikoisalaamme ja teemme siirtoja viikoittain.

Raskaiden ja vaikeasti siirrettävien esineiden kuljetus- ja muuttotilanteessa tulee ottaa huomioon muun muassa portaat, käytävät, kerrokset ja esimerkiksi hissin kantavuus. Suunnittelemme pianojen ja flyygelien siirrot aina etukäteen.

Tarjoamme tarvittaessanne myös lyhyt- ja pitkäaikaista varastointipalvelua pianolle tai flyygelillesi. Varastointitilamme on lämmin ja kuiva, joten esineesi säilyy varastoinnista ennallaan. Lue lisää varastoinnista tästä.

Haasteelliset esineet kannattaa vakuuttaa

Kuljetus ja muutto O. Jylhällä on Tiekuljetussopimuslain mukainen tiekuljetusvakuutus, mikä kattaa henkilöstön aiheuttaman kuljetettavan tavaran vauriot 20€/kg. Saat meiltä myös kattavat vakuutukset kaikenlaisiin kuljetuksiin. Muuttovakuutus on edullinen ja helppo valinta vähentämään omaa riskiä, mikäli oma vakuutus ei muuttovaurioita kata.

 

Kysy lisää asiantuntevilta ammattilaisilta:

Jarkko Jylhä
044 760 5529
jarkko.jylha@transport-jylha.fi

Eino Puranen
044 769 5555
eino.puranen@transport-jylha.fi