fbpx
Menu Close

Varastointi ja terminaalipalvelut

Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy:n toimisto sijaitsee Jyväskylässä Seppälässä osoitteessa Palokärjentie 6. Samassa osoitteessa toimii myös terminaali. Terminaalissamme on myös varastotilaa, jota vuokraamme yrityksille ja yksityisille kuluttajille.

Asiakkaan tavarat pakataan noin 7 m3 kokoisiin vanerikontteihin, joita säilytetään lämpimässä lukitussa varastohallissa. Säilytysaika voi vaihdella kuukaudesta useisiin vuosiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Toinen terminaalimme sijaitsee Helsingissä Vuosaaren satamassa logistiikka-alueella N, katuosoite on Seilorinkatu 1, halli B 15. Tarkemmat ajo-ohjeet ja ajantasalla olevat porttikoodit saat ajojärjestelijöiltä. Vuosaaren terminaalissa
voimme purkaa ja uudelleen kuormata ulkomailta tulevia tavaraeriä kotimaan suuntakuormia varten. Tarvittaessa keräämme ja uudelleen pakkaamme myös asiakkaan kuormia kotimaan kuljetuksia varten.

Vuokraamme myös Vuosaaren terminaalissamme varastokontteja kuluttajille ja yrityksille. Vuokrausaika voi vaihdella kuukaudesta useisiin vuosiin.