fbpx

Täsmällisen luotettavat kuljetukset

Suomen ja muun Euroopan välillä

 

 

 

 

_

 

 

 

Ulkomaan kuljetukset

Parhaat kuljetusolosuhteet
vaativille tuotteille

Tarjoamme luotettavaa ja täsmällistä lämpösäädeltyä kuljetusta Suomen ja muun Euroopan välillä. Olemme erikoistuneet elintarvikkeiden sekä leikkokukkien, ruukkukasvien ja muiden puutarha-alan tuotteiden kuljetuksiin.

Mahdollisimman nopeat kuljetusajat, tehokas jakelu sekä huolellinen käsittely yhdessä optimoitujen kuljetusolosuhteiden kanssa on toimintamme keskiössä.

 

Airocide-ilmanpuhdistus kuormatilassa vähentää hävikkiä

Maailman tehokkain Airocide-ilmanpuhdistusteknologia varmistaa herkille tuotteille parhaat olosuhteet ja puhtaan ilman koko kuljetuksen ajan.

Airocide-puhdistus pienentää hävikkiä kuljetuksen ja varastoinnin aikana sekä myynnissä. Airocide puhdistaa kuormatilan ilmasta bakteerit, virukset, home- ja sieni-itiöt sekä etyleenin tunnissa ja säilyttää ilman puhtaana koko kuljetuksen ajan. Puhdistus ehkäisee etyleenin aiheuttamia vaurioita ja hidastaa tuotteiden vanhenemista ja antaa tuotteille lisää myyntiaikaa.

jylha_euroopassa

Ulkomaan liikenne

p. +358 400 952 929
planning@transport-jylha.fi

Omat terminaalit
jakeluverkoston tukena

Terminaalimme sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, Lyypekissä ja Aalsmeerissa Hollannissa.

Terminaaleissa puramme ja uudelleen kuormaamme kuljetuksia sekä varastoimme tavaraa tarvittaessa. Meillä on kattava jakeluverkosto, oma monipuolinen kalusto sekä yli 25 vuoden kokemus ulkomaan kuljetuksista.

Kuljetamme elintarvikkeita, makeisia, kemianteollisuutta ja monenlaista kappaletavaraa erityisesti Tanskaan, Saksaan, Hollantiin ja Belgiaan.