fbpx

Koti ja yritysmuutot vaivattomasti

Suomessa ja ulkomailla

 

 

 

 

_

 

 

 

Varastointi

Varastointi ja terminaalipalvelut

Onko sinulla tarvetta väliaikaiselle varastoinnille? Oletko esimerkiksi muuttamassa väliaikaisesti ulkomaille tai onko tavarasi tiellä remonttisi aikana? Meiltä löytyy lämmintä ja kuivaa varastointitilaa kuluttajille sekä yrityksille.

Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy:n toimisto sijaitsee Jyväskylässä Seppälässä osoitteessa Palokärjentie 6. Samassa osoitteessa toimii myös terminaali. Terminaalissamme on myös varastotilaa, jota vuokraamme yrityksille ja yksityisille kuluttajille.

Asiakkaan tavarat pakataan noin 7 m3 kokoisiin vanerikontteihin, joita säilytetään lämpimässä lukitussa varastohallissa. Säilytysaika voi vaihdella päivästä useisiin vuosiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Laskutamme vain käytetyistä varastointipäivistä.

Toinen terminaalimme sijaitsee Helsingissä Vuosaaren satamassa logistiikka-alueella N, katuosoite on Seilorinkatu 1, halli B 15. Tarkemmat ajo-ohjeet ja ajantasalla olevat porttikoodit saat ajojärjestelijöiltä. Vuosaaren terminaalissa
voimme purkaa ja uudelleen kuormata ulkomailta tulevia tavaraeriä kotimaan suuntakuormia varten. Tarvittaessa keräämme ja uudelleen pakkaamme myös asiakkaan kuormia kotimaan kuljetuksia varten.

Vuokraamme myös Vuosaaren terminaalissamme varastokontteja kuluttajille ja yrityksille. Vuokrausaika voi vaihdella päivästä useisiin vuosiin.

 

Kysy lisää asiantuntevilta ammattilaisilta:

Eino Puranen +358 44 769 5555 eino.puranen@transport-jylha.fi

Jarkko Jylhä +358 44 329 0993 jarkko.jylha@transport-jylha.fi

Tutustu varastointipalveluihimme!