fbpx

Erikoisosaamista ja täsmällisyyttä

Vaativiin kuljetuksiin

 

 

 

 

_

 

 

 

Kotimaan liikenne

Kotimaan liikenne

Erikoisosaamistamme on puutarha-alan tuotteiden, elintarvikkeiden sekä teollisuuden aikataulutettujen ja lämpösäädeltyjen lähetysten kuljettaminen. Hoidamme kuljetukset pääosin omalla kalustolla. Ammattikuskimme tuntevat haastavienkin kuljetusten vaatimukset ja kuljetukset hoidetaan luotettavasti ja aikataulussa.

 

Puutarha-alan vahva toimija

Kuljetamme leikkokukkia, ruukkukasveja, taimistotuotteita ja muita puutarha-alan tuotteita. Jaamme ulkomailta tulevan tavaran säännöllisesti kaksi kertaa viikossa koko Suomen kattavaa jakeluverkostoamme hyödyntäen. Kuljetamme ulkomailta saapuvien tuotteiden lisäksi kotimaisten viljelijöiden tuotteita. Kevätsesongin aikaan Vuosaaren terminaaliltamme lähteekin kasvikuljetuksia päivittäin eri puolelle Suomea.

Asiakkaitamme ovat mm. päivittäistavaran keskusliikkeet, puutarha-alan tuotteita myyvät liikkeet ja puutarhat sekä ammattiviljelijät.

 

Airocide-ilmanpuhdistus vähentää hävikkiä

Maailman tehokkain Airocide-ilmanpuhdistusteknologia varmistaa kuljetettaville tuotteille parhaat olosuhteet ja puhtaan ilman koko kuljetuksen ajan.

Airocide-puhdistus lisää tuotteiden myyntiaikaa merkittävästi ja pienentää hävikkiä varastossa sekä myynnissä. Airocide puhdistaa kuormatilan ilmasta bakteerit, virukset, home- ja sieni-itiöt sekä etyleenin tunnissa ja säilyttää ilman puhtaana koko kuljetuksen ajan. Puhdistus ehkäisee etyleenin aiheuttamia vaurioita ja hidastaa tuotteiden vanhenemista.

Puutarha-alan lämpösäädellyt kuljetukset.